Multi

Cum sa faci bani multi

 cum sa faci bani multi

Atunci cand vrei sa faci bani multi trebuie sa pleci la drum cu urmatoarele “bagaje” : Nu o sa faci multi bani peste noapte…In mod sigur vor aparea probleme si vei fi la un pas sa renunti (Dar nu trebuie sa faci asta daca chiar crezi in ce ti-ai propus)… Nu vei reusi sa faci bani multi daca nu o sa depui putin efort si nu iti vei pune mintea la contributie. Majoritatea persoanelor ajunse intr-o situatie disperata, de a face bani, gandesc in felul urmator : Cu cat muncesc mai mult cu atat fac mai multi bani. Acest lucru ar trebui inlocuit cu afirmatia : Trebuie sa gandesc inteligent! Gandind inteligent, poti sa muncesti de doua ori mai putin si sa castigi de patru ori mai mult . In continuare iti vom da cateva ideei despre cum sa faci bani multi :

  • Incepe sa vinzi lucrurile nefolositoare de la tine din casa si in felul acesta vei obtine mai mult loc, vei scapa de lucrurile pe care nu le suporti si te vei alege si cu niste bani.
  • Participa la teste. Sunt foarte multe companii medicale sau cosmetice care platesc oamenilor o suma de bani in schimbul participarii la anumite teste cu privire la un nou medicament sau o noua crema. Nu trebuie sa te ingrijorezi pentru ca absolut tot ceea ce fac acele persoane este perfect legal si nu exista riscul sa patesti ceva. Ai grija totusi, si nu te duce la o companie fara sa sti nimic despre ea. Documenteaza-te putin pe internet.
  • Doneaza sange si pe langa ca vei primi o suma de bani, vei pleca de acolo cu constiinta curata ca ai salvat o viata. Sunt persoane in Romania, care doneaza de placere!
  • Daca vrei poti dona chiar si maduva, in schimbul careia vei primi mai multi bani . Totusi, ai grija, pentru ca acesta este un procedeu dureros si nu oricine poate face fata unei astfel de interventii.
  • Impartaseste si altora talentele tale. Daca ai un talent (sti sa canti la vreun instrument, poti merge pe o roata pe bicicleta, poti merge bine pe skateboard, sti sa inoti foarte bine, sti sa predai matematica, sau orice alta materie) atunci ar trebui sa incepi sa faci bani din asta. Sunt foarte multe persoane care prefera o alternativa mai ieftina. De exemplu, daca esti un bun inotator poti tine cursuri de inot cu cateva persoane la un pret mai mic decat un instructor calificat.
  • Recicleaza. Gunoiul altuia este comoara ta si adevarul este ca se fac foarte multi bani din reciclari. Daca iti pui mintea la contributie, poti veni cu o idee, astfel incat lumea sa vina la tine cu produsele reciclabile, tu sa le dai ceva in schimb, iar apoi tu sa fi cel care le duci la reciclat. De exemplu, niste baieti au venit odata la mine si mi-au spus ca in schimbul a patru doze de beri goale, ei imi dau una plina (Afacerea era ca pentru patru doze goale castigau suficient de mult incat sa isi permita sa cumpere o bere de la magazin si sa le si ramana profit).

Toate aceste metode sunt idei bune cu care poti face bani multi, dar trebuie sa muncesti. Daca inca esti interesat de inca o metoda buna, poate ai vrea sa citesti si articolul despre cum sa faci bani online, in care te invatam sa castigi bani printr-o metoda inovatoare. Iti uram succes la facut bani!

One thought on “Multi

  1. Pingback: Trucuri pentru un castig mai mare | Cum sa faci bani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *