Trei metode eficiente de a face bani

bani

Metode de facut bani se gasesc peste tot, insa ceea ce cautam noi sunt metode eficiente. Vom vorbi, in continuare, despre trei astfel de metode eficient, din punctul nostru de vedere, cu care sa puteti face bani.

  • Vindeti flori. Stiati ca florile reprezinta o afacere foarte profitabila ? Ei bine.. chiar asa este. Dupa cum probabil ati vazut si dumneavoastra un buchet de flori mai special nu este deloc ieftin, dar daca stam sa ne gandim la costurile necesare unei seminte sa ajunga o floare, clar vom vedea profitul. Pentru a putea face acest lucru, aveti nevoie de trei elemente : o gradina in care sa le puteti cultiva, pasiune si clienti garantati. Sfatul nostru este sa vindeti acele flori direct catre florarii, iar pentru a reusi acest lucru mergeti in cat mai multe locuri si negociati.
  • Care este pasiunea ta ? Se spune ca atunci cand pui suflet in ceea ce faci, acel “ceva” va fi unul dintre cele mai deosebite lucruri si lucrurile deosebite se vand foarte bine. Orice pasiune ai avea, poti face in asa fel incat sa scoti bani cu ea.. ai nevoie doar de o idee buna si de cineva alaturi sa te incurajeze. De exemplu, daca iti place sa canti la pian, sau la orice alt instrument, iti poti face o pagina de internet in care sa ii inveti pe altii cateva lucruri despre ceea ce iti place sa faci. Dupa ce site-ul tau va ajunge unul cunoscut, vei capata o anumita influenta in online si poti cere bani in schimbul acestor cursuri. In urma cu ceva timp, am citit un articol pe un site limba engleza, exact despre acesta metoda. Persoana respectiva a reusit sa puna la punct o carte in format electronic cu acele cursuri si a reusit sa faca primul sau milion de dolari.
  • Tunde iarba vecinilor din cartier. Poate ca suna banal, dar chiar poti face bani in acest fel. Foarte multe persoane, cu o gradina destul de intinsa, (recunosc ca ma numar printre ele) nu au nici timpul nici rabdarea necesara acestei ocupatii . La mine acasa, vine un baiat de 18-19 ani care si-a luat cu cateva sute de lei o masina de tuns iarba, la mana a doua, pe care si-a scos banii cu siguranta. Intr-o zi am avut o discutie cu el si mi-a spus ca face acest lucru pentru inca alti 10 vecini

Poate ca vi se par banale acest metode, dar asta nu inseamna ca nu puteti face bani cu adevarat din ele. Va pun urmatoarea intrebare : Credeti ca vanzarea servetelelor si a hartiei igienice este un lucru banal ? Eu spun ca este…dar ceea ce multa lume nu stie este ca reprezinta o metoda foarte profitabila. Cu cateva contracte la restaurante si magazine de tip fast food, puteti obtine un profit bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *